Skip to main content

En trygg, personlig skola i city

Vi är en personlig skola i centrala Göteborg som ger dig det fokus och stöd du behöver. Hos oss kan du utvecklas, må bra och träffa nya kompisar i en trygg och lugn miljö.

Du står inför en spännande tid!

Dina möjligheter är oändliga, och vi vill på bästa sätt hjälpa dig att ta vara på dem genom att erbjuda dig att bli en del av en personlig skola med lång tradition, klar framtidsvision och stark gemenskap.

Vi är en personlig skola i centrala Göteborg som ger dig det fokus och stöd du behöver. Hos oss kan du utvecklas, må bra och träffa nya kompisar i en trygg och lugn miljö tillsammans med duktiga lärare och andra elever.

Hos oss får du som elev inspirerande utmaningar men också det studiestöd du behöver. Lärarna finns till hands för att stötta dig på bästa sätt, och alla våra lärare erbjuder handledning och studieverkstad utöver ordinarie lektionstid.

Att må bra och känna tillhörighet är prioriterat, och vi jobbar aktivt med att skapa bra kamratskap, trivsel och trygghet.

Vi värnar starkt om utbildning och känner en grundläggande stolthet i att vara en del av din utveckling och är övertygade om att med beslutsamhet, tilltro och de rätta verktygen kan du förverkliga dina mål.

Välkommen till Gymnasieakademin!

Babak Rahimian, Skolchef
Annika Johansson, Rektor
Elisabeth Elander, Elevhälsan

Gymnasieakademin

är en del i Thorengruppen. Vi drivs av att vara en god samhällskraft som verkar inom flera olika områden. Vi bedriver för- och grundskolor, gymnasium, vuxenutbildning, SFI samt tjänster på uppdrag av Arbetsförmedlingen.

Nyfiken på våra lärare? Se dem här!

Nyhet! Kriminologi, Management & Globala Studier

Gå en rundvandring och möt några elever och lärare