En trygg, personlig skola i city

Vi är en personlig skola i centrala Göteborg som ger dig det fokus och stöd du behöver. Hos oss kan du utvecklas, må bra och träffa nya kompisar i en trygg och lugn miljö.

Du står inför en spännande tid!

Dina möjligheter är oändliga, och vi vill på bästa sätt hjälpa dig att ta vara på dem genom att erbjuda dig att bli en del av en personlig skola med lång tradition, klar framtidsvision och stark gemenskap.

Vi är en personlig skola i centrala Göteborg som ger dig det fokus och stöd du behöver. Hos oss kan du utvecklas, må bra och träffa nya kompisar i en trygg och lugn miljö tillsammans med duktiga lärare och andra elever.

Hos oss får du som elev inspirerande utmaningar men också det studiestöd du behöver. Lärarna finns till hands för att stötta dig på bästa sätt, och alla våra lärare erbjuder handledning och studieverkstad utöver ordinarie lektionstid.

Att må bra och känna tillhörighet är prioriterat, och vi jobbar aktivt med att skapa bra kamratskap, trivsel och trygghet.

Vi värnar starkt om utbildning och känner en grundläggande stolthet i att vara en del av din utveckling och är övertygade om att med beslutsamhet, tilltro och de rätta verktygen kan du förverkliga dina mål.

Välkommen till Gymnasieakademin!

Babak Rahimian, Skolchef
Mikael Andersson, Rektor
Elisabeth Elander, Elevhälsan

Gymnasieakademin

är en del i JoyEducation, en koncern där lärande och utveckling står i centrum. Vi erbjuder flera vägar ut i arbetslivet genom vår yrkeshögskola NBI/Handelsakademin samt Stöd & Matchning för arbetsgivare och arbetssökande.

Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet för människor. Vi vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser.

Nyfiken på våra lärare? Se dem här!

Nyhet! Kriminologi, Management & Globala Studier

Gå en rundvandring och möt några elever och lärare