Skip to main content

Försäljning & Service

Är du en person som gillar att jobba med försäljning? Brinner du för god service, marknadsföring eller vill du kanske starta eget företag i framtiden? Vill du jobba med affärsutveckling, logistik eller kanske som butiksledare? Då är Försäljnings- och Serviceprogrammet på Gymnasieakademin rätt för dig.

Om Försäljning & Serviceprogrammet

Under din utbildning gör du studiebesök på olika företag inom näringslivet. Vi har tidigare besökt bland annat Volvo, IKEA och Ullared. Som enda skola i Göteborg erbjuder vi våra elever kurserna Utställningsdesign 1 och 2 där du lär dig att marknadsföra varor och tjänster på ett kreativt sätt.

I årskurs två gör du praktik en dag i veckan för att varva teoretiska studier med praktiska övningar. I årskurs tre finns möjlighet att under sju veckor göra praktik utomlands. Där har du möjlighet att knyta värdefulla kontakter, jobba på riktigt och lära dig mer om det du är intresserad av.

I årskurs tre startar och driver du även ett eget företag i samarbete med Ung Företagsamhet (UF).

Om du väljer att gå detta kreativa program, kan du välja att arbeta direkt efter din gymnasiala utbildning eller istället fortsätta studera på universitet eller högskola. Här hittar du vägen till just ditt drömjobb!

Försäljning

Försäljning & Service

Våra övriga program

“Jag läser Försäljning & Service och får en bra blandning av teoretiska och praktiska ämnen. Skolan erbjuder även något alldeles speciellt för oss, nämligen utlandspraktik i 7 veckor i årskurs 3”

Julia Hansson
Digitalt öppet hus

Ta en virituell rundtur och möt några av våra elever och lärare

Ta mig dit!
Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig

Intresseanmälan