Skip to main content
InspirationNyheter

Grattis till priset Arnela!

Arnela Avdic, Gymnasieakademin, tog hem Alumnipriset som delas ut av Ung Företagsamhet. Såhär motiverar juryn sitt val av pristagare.

Under året som UF-företagare, har Arnela visat ett utpräglat engagemang i att framgångsrikt driva UF-företaget J.O.J.

Hon har lyckats involvera sina kompanjoner, lärt dem tillverka smycken av mynt, där var och en har specialiserat sig på att utföra ett moment av tillverkningen. På så sätt har företaget kunnat genomföra alla beställningar och snabbatpå tillverkningsprocessen.

Enligt Arnela själv är hon en ”taylorist”, dvs hennes rationella tänkande är inspirerat av ledarskapsförskaren Frederick Taylors löpandebandsprincip – där varje arbetsuppgift och ansvar ska uppdelas funktionellt, samtidigt som ett gott samarbete ska eftersträvas mellan alla i företaget och ledning. Trots det tuffa Corona-året, där pandemin har slagit väldigt hänsynslöst mot hennes familj, har hon kunnat visa fantastiska resultat på flera olika nivåer.

Arnela är värd att vinna Alumnipriset och möjligheten att erhålla stipendium till Emax Sverige 2021. Hon kommer att bli en fantastisk representant för Ung Företagsamhet!

Hurra, hurra, hurra!