Skip to main content

Efter en massa blandande känslor av både nervositet, men även förväntan så var vi äntligen framme i Spanien. Resan till Cordoba gick rätt så bra förutom att det blev lite strul med vårt bagage efter vi mellanlandat i Paris. Som tur var så fick vi vårt bagage två dagar efter att vi kommit fram till Cordoba.

Självklart är jag fortfarande väldigt nervös att bo i Spanien i 7 veckor, men ju mer tid som går och ju mer jag får uppleva av den vackra staden Cordoba, desto mer börjar jag faktiskt trivas med att bo här.
Det som jag älskar med Cordoba är den mysiga och trygga känslan man får av staden. Dessutom alla vackra och unika byggnader som är dekorerade med en massa fina blommor🌸
I onsdags så fick vi gå och se våra praktikplatser och handledare vilket var väldigt spännande. Jag blev väldigt nöjd med min praktikplats på Hotel Suite Generis och även min trevliga handledare Manuel.
 De 2 första dagarna på praktikplatsen så fick jag faktiskt testa på att måla vägarna i hotellrummen vilket var kul. Jag ser verkligen fram emot vad mer jag kommer att få göra på min praktikplats, men även att få uppleva mer av Cordoba med min klass🥰
 /Mia