Skip to main content
Utlandspraktik - blogg

Vi åker också till Spanien!

Hej! Mitt namn är Ekram och läser sista året på Handel- & Administrationsprogrammet. Jag fick chansen att göra min APL i Spanien.

Jag ser fram emot allt från hur det är att bo utomlands till att hur det är att jobba i butikerna, hur det är att kommunicera med kunderna och hur deras service skiljer sig från hemma i Sverige.

Mitt namn är Izabelle och jag går Handel -och Administrationsprogrammet på Gymnasieakademin. Jag är en av dom som är utvald att få ha utomlandspraktik.

Jag vill göra detta för att det kommer vara en rolig upplevelse och för att utmana mig själv. Jag ser fram emot att lära mig mer om service och handeln i Spanien.

Hej! Mitt namn är Mia och jag går i trean på Hotell- och Turismprogrammet.

Varför jag valde att gå turistprogrammet är för att jag i framtiden har som dröm att bli en flygvärdinna, då jag älskar att resa. Det är också därför jag valt att åka med till praktiken i Spanien för att testa på hur det känns att jobba utomlands precis som en flygvärdinna. Jag tänker även att det är en väldigt bra erfarenhet att sätta på sitt cv, men även en mycket minnesvärd livserfarenhet.

Förhoppningsvis efter utlandspraktiken så är jag mer kunnig inom service och känner mig mera självsäker när det kommer till att jobba men även i verkliga livet.  Ser verkligen framemot alla fina minnen jag kommer att få och hur jag kommer att vara som person efteråt💗💗💗

Jag heter Nejlika och går sista året på Hotell- och Turismprogrammet. Jag är en av de som fått möjligheten att åka på utlandspraktik.

Jag ser fram emot att få praktisera i Spanien och att få se hur det är att jobba och bo i ett annat land. Jag ser även fram emot att få lära mig mer om service och om hotell & turism branschen utomlands.

Jag hoppas att jag får lära mig mycket nytt, utvecklas och få en rolig upplevelse i Spanien.